Matka Kiiran ja kolmen dalmatiankoiran kanssa Liettuaan sujui mukavasti. Kiiran kanssa on kiva kulkea, koska hän on avulias eikä tarvitse tupakkataukoja jatkuvasti;) Ja kartanlukukin sujui paremmin kuin monelta vanhemmalta:)

Lähdimme lauantaina aamulaivalla kohti Liettuaa ja yhteensä 660 km ajettuamme, olimme perillä. Ajokeli oli todella hyvä ja liikennettä vähän eli sai ajella omaa vauhtia. Hotellin löytyminen tuotti mokani vuoksi hieman vaikeuksia mutta löytyihän se:) Olimme hotellilla noin kello 21.00. Hotelli sijaitsi mukavalla paikalla mutta huoneet olivat kolmannessa kerroksessa eikä siellä ollut hissiä, joten emme varmaan käytä tätä hotellia enää.

Sunnuntai aamulla lähdimme yhdeksän jälkeen näyttelypaikalle ja saimme vielä ihan kohtalaisen helpolla parkkipaikan läheltä. Koirat ja kamat sisään ja odottelemaan kehän alkua.

Exxo (Zabavan Excelencia) aloitti ja sai kaiken. Se valmistui tällä matkalla Liettuan, Latvian, Eestin ja Baltian juniorimuotovalioksi! Se voitti onneksi toisen paikalla olleen junnu-uroksen.Cool
Sori (Zabavan Izvinite) esiintyi valioluokassa ja sai ERI1.
Jutta (Zabavan Juttal) voitti veteraaniluokan ja oli ROP-veteraani. Se valmistui myös Liettuan veteraanimuotovalioksi. Se oli myös BIS2-veteraani!

Kehien jälkeen lähdimme ajelemaan kotiin päin ja yövyimme Pärnussa. Sieltä aamulla shoppailemaan ja sen jälkeen Tallinnaan. Takaisin tullessa, olihan maanantai, liikennettä oli huomattavasti enemmän, mutta silti ajomatka oli ihan mukava. Kelit onneksi suosivat matkaamme.

Olihan taas reissu! Hyvästä seurasta (?) johtuen, matka ei ollut niin rankka kuin voisi kuvitella. Ja tietysti tulokset kruunaavat matkanSilmänisku