Sori oli koko viime viikon hieman vaisu ja tilasinkin sille jo eläinlääkäriaikaa, jonka sain vasta maanantaiksi. Perjantai illalla Sorin kunto kuitenkin romahti ja jouduin viemään sen päivystykseen, jonne pääsin onneksi heti sisään. Sori oli siinä vaiheessa shokissa ja se laitettiin shokkitiputukseen. Se kuvattiin sekä veriarvot tutkittiin. Ensimmäisen veritestin jälkeen epäiltiin haimatulehdusta mutta toisella verikokeella se suljettiin pois. Diagnoosina massiivinen tulehdus jossain. Lääkityksenä annettiin heti kahta antibioottia ja kipulääkettä suoneen, joilla jatketaan kotona tablettien muodossa.

Jossain vaiheessa soitin Kiiralle, joka lähtikin kaupungilta eläinlääkäriin linja-autolla. Ja jopa löysi paikalle. Itsekin olin ensimmäistä kertaa tuossa paikassa eläinlääkärissä eli kummalekaan se ei ollut tuttu paikka.

Viikonloppuna on tapahtunut parannusta ja Sori on lähes oma itsensä jo. Tilasin lääkärintarkastuksen "omalta" eläinlääkäriltämme perjantaiksi.
Toivottavasti Sori on silloin ihan kunnossa

Viikonloppuna neljä kasvattiani osallistuivat luonnetestiin vaihtelevalla menestyksellä. Laitan tulokset tänne myöhemmin.